Servibo op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2024

Innovatieve Oplossingen in Straatmeubilair op de Vakbeurs 2024


Natuurlijk kon Servibo niet ontbreken op deze vakbeurs en kijken we met plezier terug op onze succesvolle deelname aan de Vakbeurs Openbare Ruimte 2024 in Brussel. Dit evenement bood een platform om onze nieuwste innovaties in straatmeubilair te presenteren, en we zijn verheugd om de hoogtepunten met u te delen via een video die tijdens het evenement is gemaakt.

Kijk mee op onze stand

Kijk even mee hoe het er op de beurs aan toeging. We hebben de hulp gekregen van onze partners van Urbidermis en Escofet by Molins om onze bezoekers de nodige toelichting en uitleg te geven over de verschillende mogelijkheden van ons straat meubilair.


Dat de ontwikkelingen voor een kwalitatieve inrichting van publieke ruimtes en semi-publieke ruimtes niet stil staat kon je duidelijk merken op deze vakbeurs. Tal van exposanten toonden er de laatste nieuwigheden van groenonderhoud tot straatverlichting. Je kon duidelijk merken dat er nog steeds volop wordt geïnvesteerd in het opbaar domein en dat was wel te merken aan de gesprekken die we met onze bezoekers hadden. 

Maar ook onze partners van Escofet 1886, Urbidermis en Larus Design hebben niet stil gestaan. Naast het feit dat enkele van hun producten prestigieuze awards hebben binnen gehaald konden wij op onze stand ook enkele nieuwe elementen in stadsmeubilair en parkmeubilair tonen.

Onze nieuwigheden: 
Innovatie Ontmoet Design

We hebben van deze vakbeurs gebruik gemaakt om enkele nieuwe producten voor te stellen. Spijtig genoeg konden we niet alle nieuwe producten tonen, immers 2024 staat bol van vernieuwende producten voor de inrichting van de publieke ruimte. Hou vooral onze sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven of schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief.

Hieronder kan je alvast de drie elementen terugvinden die we onze bezoekers uitvoerig hebben toegelicht. 

Plantenbak 
Eden

Deze plantenbak met zitbank van Urbidermis by Santa & Cole combineert groen en zitplaatsen in een naadloos, elegant ontwerp, en biedt zowel esthetische aantrekkingskracht als functionaliteit. Het is perfect om uitnodigende stedelijke ruimtes te creëren die sociale interactie bevorderen. 

Fietsherstelpunt Levelo

Een must-have voor stedelijke gebieden, dit Fietsherstelpunt biedt essentiële gereedschappen voor fietsers, bevordert duurzaamheid en gemak. Het robuuste ontwerp en de gebruiksvriendelijke functies maken het een essentiële aanvulling voor elke fietsvriendelijke stad.

Drinkwater fontein Hydra S

Deze drinkwaterfontein van Larus Design is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan openbare ruimtes, maar ook een bekroond product dit jaar vanwege het innovatieve ontwerp en de functionaliteit. 

De combinatie van ter plekke drinken, het vullen van drinkbussen voor lopers of fietsers of water voor onze viervoeters maken van dit element een multi-functionele toepassing voor het openbaar domein. 

Positieve Feedback en Netwerkmogelijkheden

We waren verheugd met de positieve feedback die we van bezoekers aan onze stand ontvingen. De interesse in ons productassortiment was overweldigend, met veel lof voor de kwaliteit, het ontwerp en de innovatie van onze producten. 

De beurs bood ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken met professionals uit de sector. We hebben waardevolle contacten gelegd met potentiële klanten, partners en andere belanghebbenden, wat de weg vrijmaakt voor toekomstige samenwerkingen en projecten.

Bedankt voor uw bezoek

We willen dan ook graag iedereen bedanken voor hun interesse en het bezoek aan onze stand tijdens dit evenement. Spijtig genoeg was het niet mogelijk om iedereen te woord te staan of voldoende tijd uit te trekken om de tal van mooie projecten in detail te bespreken of adviezen te geven over de gepaste elementen of mogelijkheden binnen ons assortiment. 

Indien we elkaar gemist hebben op deze vakbeurs, geef dan gerust een seintje om een afspraak in te plannen. We stellen u graag tijdens een persoonlijk gesprek aan u of uw team de laatste nieuwigheden vooraf bespreken met jullie graag de projecten die u voor ogen hebt. 

Contacteer ons

Over de vakbeurs Openbare Ruimte 

Deze jaarlijkse vakbeurs in Brussel, georganiseerd door ExpoProof, is dé ontmoetingsplek voor innovatie en inspiratie op het gebied van ontwerp en beheer van de openbare ruimte.  

Meer weten over deze vakbeurs?

Deel deze post
Escofet by Molins & Foster + Partners presenteren de Tiers elementen
Ervaar Duurzaamheid en Elegantie met Innovatieve Ontwerpen van Foster + Partners