Project Leuven - Jansenius Park

Dat de stad Leuven volop in beweging is weten we wel bijna allemaal. een historische stad die bruist van het leven en de gezelligheid. Maar er zijn toch nog enkele verborgen pareltjes die, misschien gelukkig maar ook, niet iedereen kent. 

Een van die pareltjes is naar mijn aanvoelen wel het Jansenius Park in het centrum van Leuven. Een gezellig en groen park waar het zonder enige twijfel gezellig vertoeven gaat zijn op de warmere dagen. De zitbanken Neoromantico Clasico uit de collectie van Urbidermis by Santa&Cole laten zich moeiteloos lenen voor de combinatie van nieuwbouw met historische gebouwen.  

 

Project Leuven - Jansenius Park

1070 Anderlecht - Martin Luther King Plein

Bij de inrichting van het Martin Luther Kingplein in Anderlecht werden de Modular zitbanken uit de collectie van Escofet wel op een heel creatieve manier gebruikt. Met de gebogen zitbanken werden verhoogde bloembedden gemaakt in de vorm van blaadjes van een bloem.

30 maart 2020

Lees meer

8000 Brugge - Ghandiplein

Een speelplek voor de jeugd en een park voor volwassenen net buiten Brugge in Sint-Jozef illustreert de samenwerking en inbreng van en tussen de omwonenden om een opmerkelijke plek te creeren. Een constructieve aanpak van stad Brugge resulteerde in het Ghandiplein.

19 maart 2020

Lees meer

8433 Middelkerke - Dorpsplein Schore

In het kleine en gezellige dorpje Schore aan de Belgische kust werd in 2013 de dorpskern volledig heringericht. Voor het straatmeubilair deed deed het vroeger Grontmij Belgium NV (Sweco) beroep op de speciale en vooral opvallende zitelementen Xurret uit de collectie van Escofet 1886.

Lees meer

Project Dilbeek - Brouwerij De Neve

Voor de herbestemming van de Brouwerij De Neve in Dilbeek werden de zitbanken Rua uit de collectie van Larus Design gebruikt door Buro Van Mello. Een kleurrijke toets op de semi-publieke binnenruimte en tuin geeft een speels effect op de omgeving. Kleur brengt leven in de brouwerij.

24 februari 2020

Lees meer

Project Leuven - Refugehof

Nieuwbouwproject Refugehof te Leuven met de Neoromantico Clasico zitbanken van Urbidermis by Santa&Cole

Lees meer

Project Leuven - Tuin De Walque

Een ander verborgen pareltje in het centrum van Leuven

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x